Nye kollegaer i Qaqortoq

Vi er glade for at byde vores tre nye kollegaer i Qaqortoq velkommen.

Margrethe Thårup Andersen, Nina-Vivi Andersen og Lars Ole Knudsen er teamet, der skal tage imod vores unge i Qaqortoq. De har siden 1. november arbejdet ihærdigt på at gøre programmet og aktiviteterne klar til vores åbning d. 28. december 2023.

Alt imens arbejder håndværkere på at gøre Vatikanhuset klar til brug, og vi ser frem til at kunne byde de unge indenfor fra d. 4. januar 2024.

SiuTsiu Qaqortoq kan kontaktes på tlf. 53 09 18 eller på mail mta@siutsiu.gl

Om projektet

SIU-TSIU er en social entreprenør-virksomhed, der arbejder for at støtte unge med særlige behov til at få et meningsfuldt liv med uddannelse, job og kolleger. Det gør vi især gennem et fokus på håndens arbejde. SIU-TSIU skal skabe socialøkonomiske virksomheder med produktion og salg, hvor unge får rum og støtte til at uddanne og udvikle sig både fagligt, socialt og personligt. Uddannelsen omfatter også praktikker i grønlandske virksomheder. Målet er at de unge kommer videre i varigt job eller i videre uddannelse.