Sekretariatet i Nuuk

Siu-Tsius sekretariat er til at finde i hovedstaden Nuuk. Herfra ydes der rådgivning i forhold til socialt entreprenørskab og socialøkonomi, samt rådgivning indenfor lovgivning. 

Rådgivning

Som led i at udbrede viden om socialøkonomiske virksomheder, kan Siu Tsiu’s sekretariat rådgive i etableringen, driften og udvikling af socialøkonomisk virksomhed.

Vi kommer til at fortælle om socialøkonomi generelt i en grønlandsk kontekst og om hvad der foregår ude i verden, Canada, Holland, Norge og alle de andre steder hvor der arbejdes med socialøkonomi.

Viden

Siu-Tsiu deltager gerne til konferencer som oplægsholdere og deltager i paneldebatter hvor vi kan dele viden om samfundet og socialøkonomi.

Vi kommer gerne ud og fortæller om socialøkonomi og Siu-Tsiu, både hos virksomheder og på uddannelser. Og vi tager også gerne imod skoler, virksomheder og andre som har lyst til at høre om socialøkonomi og Siu-Tsiu.

Seneste nyt

Herunder har vi samlet seneste nyt om vores arbejde indenfor det strategiske:

Det strategiske

Honourable Mention

Det er en inspirerende oplevelse at udveksle erfaringer med andre arktiske lande omkring nutidens og fremtidens udfordringer i de arktiske regioner. De vigtigste må være

Læs mere »
Det strategiske

Arctic Parliamentarian Summit

Nivikka deltager i Arctic Parliamentarian Summit, hvor hun sidder i panelet. Der er to emner på to dage, først Arktiske kvinder i lederroller, og så

Læs mere »
Det strategiske

Unleash

Det er stolte og måske trætte unge mennesker der kommer tilbage til Tasiilaq i dag. Efter en intensiv uge med Innovation Lab Unleash hvor de

Læs mere »