Vi tilbyder

Det strategiske:

Sekretariatet i Nuuk

Siu-Tsius sekretariat er til at finde i hovedstaden Nuuk. Herfra ydes der rådgivning i forhold til socialt entreprenørskab og socialøkonomi, samt rådgivning indenfor lovgivning

Det praktiske:

Siu-Tsiu i Tasiilaq

Siu-Tsiu har oprettet en socialøkonomisk virksomhed i Tasiilaq der består af et Servicecenter hvor der er tilknyttet 10 unge og 2 medarbejdere.

Male

Vi har malet flere huse i samarbejde med Iserit A/S og Malerfirmaet Jensen og Nielsen v/ Hans Jørgensen. Det er vigtigt at det arbejde vi udføre har et professionelt...

Bænke

Lokaludvalget har købt 10 nye bænke til byen. De unge fra Siu-Tsiu har sat dem op. De har også fået lov til at bestemme hvor de skal stå.

Snerydning

Vi har en aftale med Iserit A/S om at skovle sne i løbet af vinteren. Vi skovler sne hver gang der er faldet sne ved adskillige boliger og bygninger.

Skrald

Vi har både i samarbejde med Kommuneqarfik Sermersooq og Nukissiorfiit samlet skrald i Tasiilaq og ved søen til vandforsyningen.

Tasiilaqs have

Siu-Tsiu har fået arealtildeling til Tasiilaqs Have. Tasiilaqs Have er klar i sommeren 2022. Alle i byen vil have glæde af...

Micro greens

Siu-Tsiu har anskaffet sig to vækstreoler hvor vi kan eksperimentere med at dyrke Micro greens samt forspire planter til Tasiilaqs Have.

Kørekort

Flere af vores unge har efterspurgt at få et kørekort. Det er en god ting at have med sig når man skal ud og have sig et job eller...

Vikarservice

Når det brænder på. Når der er brug for ekstra hænder omkring børn, gamle eller mennesker med et handikap. Så kan I prøve at ringe til Siu-Tsiu.